lördag 3 januari 2009

Tvättstugefix och film

I går var farfar här och hjälpte oss med lite elfix i tvättstugan. Elsa var med och kollade så allt gick rätt till... Tänkte passa på att handla lite mat med för det ekade tomt i alla skåp.. jag var inte ensam om den ideen kan jag ju berätta, det var knökafullt på Maxi. Elsa var med mig och handlade och hon höll koll på handla lappen hela tiden vi var inne och handlade. Gos ungen!



På kvällen betalde jens räkningarna... lite sent vi vet.. Elsa var nyfiken men fick en "energihjälp" att hålla ordning på.. hon läste och läste och läste..




Nu kan hon allt om hur vi ska spara el...



I dag kom snön till blekinge! Och inte lite heller, har snöat mest hela dagen känns det som, blir så fint ute. Elsa och jag blev som två snögubbar när vi tog en liten promenad. Pappan var på Bubbetorp med lite rester från gårdagens fix i tvättstugan. På eftermiddagen kom faster hit och hängde med oss. Vi åt lunch och sen kollade vi på Arn. Vi har betat av ett par filmer de senaste dagarna, Irene Huss hade vi två stycken men de var sådär tyckte jag. Mission Impossible 4 och Casino Royal har vi lånat av morbror och de har vi med tittat på. Att kunna stoppa filmen är ett måste med en Elsa hemma.. vi kan inte se en hel film om hon inte sover för natten men då vill vi med sova för det mesta..:)

Jensen byggde med en liten snömätare, kul att se ifall det kommer mkt snö i år!
I morgon har vi bott i huset i ett år!!




3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att hon lär sig om att spara el. Då kanske hon kan komma hit och undervisa Ellenova sen. Lär väl behövas i framtiden ;).

Du har fått en liten utmärkelse på min blogg.

Ha en bra dag!
Kramar

Anonym sa...

haha ojdå. Det vore kanske bra att veta vem du fått utmärkelsen av. Fast å andra sidan kanske du kan räkna ut det för det finns ju inte så många Ellenova :).

Anonym sa...

Gulliga Elsa! Vad tycker hon om snön då? Kul att det äntligen kommit lite. Vi ska ev köpa en pulka idag... :-) Kramisar