torsdag 29 januari 2009

torsdag med tummetott och trevlig lunch och sedan fika

I dag har vi varit på Tummetott. Det var många barn där i dag 26 st men det var jättemysigt! Hoppas vi kan gå varje gång det är. 4 gånger kvar bara. Så jag hinner med alla träffar innan jag börjar jobba tror jag. Efter tummetott gick vi med Axel och hans mamma till Åhlens för att luncha. Så mysigt!



Elsa och Axel se ju inte så glada ut men det var de! Lite trötta bara. Elsa passade på att tokbajsa när vi satt där och det var jus midigt då vi hade skötbord nära och redan var halvt avklädd.. tog en runda på stan efter, köpte tulpaner till Mia och spanade lite efter material till nästa pysselprojekt. Innan tummetott hann vi med en sväng på Cubus och hittade ett par jeans till elsan, enda paret kvar med rosa kant och så rätt storlek med!



Vid halvtre hade vi bokat in en efterlängtad träff hemma hos Mia. Det var länge sedan vi sågs och var jätteroligt att ses igen.




Sixten hade blivit stor och ville gärna pussa på Elsa. Elsa tyckte att han var spännande och retades med honom. När han blev för närgången tog hon ett rejält tag i hans skägg.




Hihi det killas!!




Hemma efter en lång dag fick vi ta igen oss i soffan. Elsa gör lite trix med tårna.



Fnitterfia!
Nu ska ELsa och pappan ta en dusch och tvätta bort lite hund dreggel..;)






2 kommentarer:

Anna sa...

Tummetott är verkligen mysigt. Elsa verkar gilla det, hon bara skrattade mest hela tiden tycker jag. När ska du börja jobba? Vi kanske ska ta en storfika efter nästa gång, i stället för att alla går och fika på sitt håll. Hade varit trevligt!

Camilla sa...

Vilka fina bilder på Elsa!! Fin klänning, visst e det "Tummen", eller??
Vad har du för pyssel project på G nu?? Du MÅSTE visa dina resultat!! Lova det!!
Kram