onsdag 28 januari 2009

Grattis på namnsdagen morbror!


Vi gratulerar, vi gratulerar spelar Elsa på sina burkar. Världens bästa morbror har ju namnsdag idag!



Vill du kolla på min burk??




Det är så roligt att spela när du sjunger mamma.



Kan du spela för mamma??


Elsa provar ännu en tröja/ blus som vi fått av Ella. Hon hade en liknande när hon var väldigt liten men en annan modell. Blev en riktig HM tjej i dag!

Räknade klänningarna i Elsas garderob i går.. 16 st! Men några är för små, några för stora och de flesta har vi fått låna eller ärva. ( ursäkter, ursäkter.. tur att jag inte köpte klänningen på Veras hus igår! )

Däremot... strumpbyxor.. det har vi inte så många, har ett par vita men mönstrade, randiga och enfärgade önskar Elsa sig. Röd och vit,blå och vit, brun och vit, brun och rosa randiga. Rosa eller vit bas i mönstrade. Sen har hon faktiskt bara två kjolar varav vi bara använder en så det "behöver hon ju" Vi har så många fina bodys och tröjor som skulle vara fina tillsammans med en kjol!

Vi var på vårt älskade Babycafe och hade mysigt som vanligt. Stressade sen vidare till bvc grupp, komen kvart sent, tycker jag inte om!! Det var avslappnat och trevligt där med, tog sällskap med E och lilla A på hemvägen, gick en runda och pratade. Hemma har vi fixat och donat och i morgon är det full fart igen!


Inga kommentarer: