torsdag 30 oktober 2008

ELSA

I dag är det Elsas namnsdag! Det har kommit grattis sms till henne under dagen! I brevlådan låg även ett paket! Mormor som varit i farten, en fin fin klänning var det i.

Vi har varit hos Jenny och Amanda hela dagen nästan. Vi hann med en promenad runt Verkö innan det blev regn och hemskt väder. Sen satt vi och fikade och mös inne i värmen istället, en jättemysig dag. Tjejerna pratade med varandra, kände och inspekterade varandra. Så smakade de givetvis på varandras leksaker och åt och sov som en helt vanlig dag..;)

Elsa och jag fortsatte sen till baby proffsen för att fotografera henne. Tänkte jag... Elsa var rätt glad till en början men så fick hon syn på fotografen och brast ut i ett vrål och det fortsatte hon med... han fick två kort men de blev inte särskilt bra. Trist, får se om vi går tillbaka i morgon och testar igen eller om vi väntar ett tag så hon är lite äldre och förhoppningsvis lite säkrare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Elsa!

Anonym sa...

Visst ja (har tappat bort min kalender så jag har inte riktigt koll..), grattis Elsa!! Då har hon redan hunnit med två namnsdagar. :)

Kram

Anonym sa...

Grattis Elsa!