lördag 25 oktober 2008

Fredags mys och lördagshäng

I går natt var vi uppe och åt vid tre, kändes lite tidigt, sen sov vi till sju och låg kvar en stund efter med. Gjorde oss klara och hoppade in i bilen för att åka till Jonna och Truls. Vi gick fina Allatorpsrundan och efter det myste vi på filten hemma hos dem och blev bjudna på mat innan det var dags för babymassage i stan. Vi var inte så många i går men det var lagom, blev lugnt och behagligt. Inte så många nya grepp men det kändes med lagom. Många satt kvar lite efter och ammade eller gav flaska. Elsa laddade med en flaska innan vi gick en runda på stan. Hittade lite papper till julkorten på simsalabim och så 4 haklappar på kullerbyttan ( tack för tipset Jonna)



Elsa och fina bilen som hon fick av truls i dag!


På kvällen tog Elsa och jag ett bad i badkaret så jag kunde tvätta av henne ordentligt. Mysigt. När pappan kom hem från jobbet åt vi tacos, var ju fredag!



Nybadad och undersöker sakerna på sitt bord.



I natt har vi återigen haft en avbruten natt men en liten tjej som bara vill ligga och låta och prata, inte ledsen utan mer bara pigg och vaken... har städat och fixat mat inför kvällen då vi får besök av faster J och M. Elsa och jag passade på att åg ut en kort sväng, ville prova gungan i lekparken, sett att både Matilda och Viola gungat och då ville vi med testa och det var ju jättemysigt!! Nu får vi leta efter en gunga att hänga på vår gungställning på tomten, är ju
säkert 200 m till lekparken..

Det rörde sig spännande i träden!

Overallen är lite stor men den var varm och mysig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin rosa bil hon har på bordet! Hon är väl bara nattpigg Elsan, så länge hon inte ligger och gråter så... Men det är klart jobbigt att vakna av det. Ha en fortsatt fin lördagskväll! Kram!

Anonym sa...

Vad svårt det är att hitta ytterkläder som passar. Benen är lagom långa men ärmarna är alltid för långa och det är för stort runt om men ändå lagom brett över ryggen. Eller är det min bebis som har konstig passform?

Anonym sa...

Vad söt bilen var som hon hade fått.