onsdag 8 oktober 2008

Onsdags ork??

Natten har varit något sönderstyckad. En gång i timmen har Elsan vaknat och bett om sin napp..vid fem var det dags för mat och sen ville vi inte somna om... halv nio somnade hon och då var det lite sent för mig att lägga mig. Gäsp. Tur att jag har Jens som tar napp insättningen om nätterna.

Elsa har strulat med gröten.. verkar inte om hon gillar konsistensen. Päronmoset ( som jag gjort själv!! ) går ner utan problem och likaså maten men inte gröten.. hoppas att det går över. Hon har ju ätit den så bra innan.
Vi tog en morgon promenad i spåret i dag, tycker inte om att gå där själv egentligen men måste ha lite variation på rundor.
Hann precis duscha innan J ringde och frågade om vi ville följa med ut och gå, det ville vi givetvis. Blev en härlig skogspromenad till men med sällskap denna gången och sen följde vi med in och fikade lite, mumsigt!! Det hade varit en hel massa mammor och barn hemma hos dem innan på dagen. Det var ju bra för oss, fanns goda frallor och muffins kvar till oss..;) ( eller mig... Elsan fick ersättning som vanligt)

Fina bamse tröjan som vi fått låna av Sofia strl 74 och så jeans byxorna vi hittade på lindex rean i strl 62 och båda sitter bra nu! Lustigt! Strumporna är från mormor och var gosiga innuti. (ser att byxorna kasat upp och strumporna ner på bilden...)


När vi höll på med maten så lade sig jens på fällen och Elsa bredvid, skulle fånga min familj på bild men Elsa kan ju rulla nu ( ÄNTLIGEN) så jag hann inte knäppa förrän hon rullat runt på mage.


Här var jag snabbare!! Fick rullningen på film med med men kan inte lägga in det på bloggen, ska se om jag hittar någon som kan hjälpa mig att lägga in filmer... någon som känner sig träffad?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så du jobbar på nätet. Har vart där på nätverksträff en gång när jag jobbade på Ankarets föräldrakooperativ. Slutade för 2 veckor sen och har nu börjat på Tant Grön i Kättilsmåla..

Här blir nog en grupp till våren, om bebis är nöjd med att hänga på magen i skogen! =) Men i Rödeby kan du ju starta en egen grupp =) eller så får ni åka hit o vara med...

Anonym sa...

I dag hade Matilda också jeans, fast i storlek 74!

Anonym sa...

Åh, vilka mysiga kort på familjen! Kram!