torsdag 16 oktober 2008

tandsing, tosig träff torsdag

Elsan var morgonpigg som vanligt. Man hinner mkt på det viset.

Under frukostgröten upptäckte jag att en liten tand har kikat fram i underkäken! Den första!

Vi tog en morgonpromenad och gick förbi huset där kompisen J bor. det såg mysigt ut, vi har ju hört att de har en brasa, den skulle vi gärna sitta framför. Elsan somnade efter halva rundan men slog som vanligt upp ögonen på uppfarten, ville inte sova vidare inne heller så vi lekte och umgicks i stället. efter halva lunchen blev Elsa plötsligt jättetrött och somnade på en sekundnär jag la henne, hon vilade en stund bara för vi skulle ju iväg på babycafe och hälsa på pappa på jobbet innan, det var mindre lyckat då jag hade en övertrött Elsa med mig på eftermiddagen. På pappas jobb var det lugnt, vi satt i personalrummet och Elsa träffade fler av pappas kollegor. De var mkt imponerade av elsas armar, att de kunde vara så runda..;) Vid ett mötte vi upp L och lilla E samt C och lilla A utanför ÖF. det var inte så många som kom just denna dag så vi blev 6 st totalt. fick veta lite om verksamheten och vid två börjar sången och innan var det lite fritt att komma som man kände och göra som man ville. Jättefin lokal med allt man kunde tänkas behöva och vilja använda. Pölarna som barnen låg i var härliga. Elsa var som sagt inte på sitt bästa humör så det gällde att underhålla henne konstant, hon slukade en hel burk med päronmos till fikat...;)

Nästa vecka tänkte vi åka dit igen men då vet vi att vi inte behöver stå och hänga på låset utan komma när det passar innan två tiden.

Vi mötte upp pappan efter jobbet som ju ligger precis bredvid och så åkte vi och handlade på Citygross, behövde mera mat till Elsa. Elsa sov i bilen så Jens stannade ute med henne. Sen åkte vi vidare till Nättraby och Ella och Piipens skattkammare. Skulle kolla på gå stol men den var redan såld tyvärr. Hittade ett par byxor och två kjolar istället och en klossbox. Pappa jens åkte för att kolla vidare efter en gå stol och hittade en på erbjudande. Elsa blev lycklig över sin halvårs present från oss! Tyvärr fattades en del så den ska vi försöka få tag i i morgon.








Där sitter den lilla lilla tanden...:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, första tanden! Grattis Elsan till den och halvårsdagen. Kram!