torsdag 23 oktober 2008

Gick toppenbra!

Så har vi klarat av att lämna Elsa en gång till, tredje gången nu! Första gången vi gjorde något tillsammans var i katrineholm när vi var på Mamma Mia och mamma och pappa hade hand om henne. Sen var vi på Ronneby brunn en fredagseftermiddag och då passade Em henne och så nu i går kväll när både Em och Je var här. Elsa somnade nästan innan vi åkte vid sju men ville vara uppe och mysa med Em gissade vi så hon stretade emot sömnen. Hade varit uppe en liten stund när vi åkte men så hade de gått och lagt sig och efter andra ågngen hade hon somnat och sen sov hon! Vi hade ju gett instruktioner om att man skulle vara snabb och stoppa i nappenom hon gråter som somnar hon om men det hade inte behövts, de hade kollat till henne ett par gånger just för att hon var så tyst och sov! Lätt passat barn! hihi.

Själva föreställningen var kanon tycker jag, var härligt att få skratta så mkt. Gillade Soran och Björn bäst och hade lite svårt för när Özz gick på och skämtade om precis allt. Lite rätt har han kanske att man måste kunna skämta om saker för att kunna vara allvarlig med men ibland går han över gränsen tycker jag.

Jens sov på soffan i natt med, iom att vi blev så sena hem och han vet att han studsar upp en hel del om nätterna för att ge Elsa sin napp. Hon sov hela natten till halv sex! Sist han sov på soffan, av samma anledning..så vaknade hon inte heller en enda gång. Är det kanske ändå så att hon vaknar av sin älskade pappas snarkningar och då kommer på att hon inte har sin napp? Eget rum? Ja vi skulle ju ta tag i att göra iordning där inne så hon kunde flytta in, jag vill få det klart så hon slipper flytta ut direkt igen. Gips, spackel, rullgardin och så tapeter...Resten kan vi ordna efterhand, dvs möbler och pynt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oh en ny kommentarssida så även jag kan kommentera :).

Låter allt som det är pappas snarkningar hon vaknar av så ett eget rum vore ju inte fel kanske :).
Vi måste med göra ett rum till Ellenova men det känns onödigt att dra igång projekt när Adam är iväg. Tar sån tid då :). Men snart så...