söndag 26 oktober 2008

Kvällen och söndagen




Elsa och mamma innan gästerna kom..






och så hos pappa....



och hos faster... Mattias fastnade inte på någon bild, det var ju tokigt.


Vi hade en toppenmysig kväll tillsammans och tiden gick fort. Tusen tack, hoppas det blir snart igen.



Ska de inte sätta sig snart undrar Elsa som är redo i sin stol.





Söndag och tråkväder ute så det blev fixar och mysdag inne. Tog det lugnt efter en rätt ok natt och när Elsa sovit sin fm lur så flyttade vi ut hennes säng från vårt sovrum och in i hennes nya rum, rummet ska tapetseras men vi vill prova om hon kan sova där. Vi var iväg en sväng och letade torkställning, de va slut på ÖB som vi spanat in från början. Hittade på Coop tillslut där vi även handlade lite mat och annat.




Elsa provlåg sin säng men har inte velat vila förrän nu.. lite bestämd är hon och sova gör hon bara om hon måste!! Undertiden har vi försökt dona med badrummet som nu har ett skötbord på badkaret och det andra skötbordet får agera blombord till blommorna som ska övervintra i förrådet. Jag har gjort en äppelpaj til i morgon så Anna och Maja kommer men den pöste över så det blev ungsrengöring på köpet!! Nu väntar lite mat... hungriga!




Vi hälsade lite på apan som hänger i rummet. Den är från morbror och nu är den jätte spännande, har fått sig några tungkyssar.




Hörde av faster att det är nallensdag i morgon... Elsa har några nallar...Hittar ni Elsa??

Rummet börjar ta form,hoppas hon kommer trivas i sitt nya rum, gissar att vi kommer smyga upp ett par gånger i natt för att titta till henne.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina nallar du har, kompis. Speciellt Puh... ;-) Skickar en d r e g l i g puss. P.S. Mamma hoppas du kan simma... ;-)