söndag 12 oktober 2008

mysigt med morfar och mormor

Fredagens babymassage var riktigt mysig, tyvärr hamnade vi mellan två ledsna bebisar så det störde Elsa lite men det gick bra ändå. Hoppas vi kan gå nästa gång med.

På kvällen kom så mormor och morfar. Med sig hade de paket! Elsa fyller ju 6 månader nästa vecka. Morbror Andreas tillika fadder hade tagit fasta på att han ska stå för elsas skor och köpt henne ett par ursöta kängor! Elsa inspekterar dem noga! Mormor och morfar hade köpt en gosig nalle och en pyjamas.

Morfar hade längtat efter sin Elsa och tar sig en pratstund på filten på vkällen innan det var dags att sova för Elsa.

I lördags var det golf för pappa Jens och morfar och mamma, Elsa och mormor hängde. Mormor sjunger Imse vimse för Elsa innan vi åkte ner till stan där vi hittade en skallra, haklapp och strumpbyxor till Elsa. En lunch på Åhlens hann vi med och Elsa var så duktig hela tiden och satt i en barnstol och tittade på oss när vi åt. Hemma sedan fixade morfar och pappan i badrummen med lister och sådant vi inte fått upp innan. Mormor körde givetvis vagnen när vi var ute och gick i spåret.

Efter ett bad på kvällen då vi ställde badbaljan i duschen eftersom badkaret var upptaget av pappan och morfar som satte lister så klädde vi Elsa i nya pyjamsen och tossorna med Laban på som farmor och farfar köpte när Elsa föddes.
Morfar och Elsa pratar lite....
Tillsammans med mormor och morfar har man det bra tänker Elsa!!
Elsa provar nya kängorna!! Se så lycklig hon är!!

När mormor och morfar åkt hemåt så styrde vi kosan mot Hästö för att plocka lite frukt. Det ska bli dessert och mellanmål till Elsa. elsa fick sitta i vagnen undertiden och vi hade givetvis de nya kängorna på. Hon ser så stor ut vår lilla skrutta. Vi plockade några lejongap i rabatten och tog med dem till kyrkogården och satte dem på farmors grav, kändes fint att stå där alla tre i solen och tänka på henne. Om du ändå fått träffa henne, Elsa!
Hemma tog pappan tag i att försöka yxa bort våra stubbar. Till slut borrade vi en massa hål i dem och hoppas att de ska ruttna bort. Elsa kollar så pappan gör rätt. Mamman försökte gå och plocka lite svamp, trots att jag hade med svampboken gjorde jag inga fynd. Vågade inte gå så långt in i skogen, är ju inte känd för mitt lokalsinne, snarare bristen på det, så det gäller att hålla sig till stigen. Plockade lite mossa som jag lagt på ett fat i uterummet, blev lite gulligt. Tog bara lite mossa.. vet att man inte ska plocka den...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det är ju sant..vi får väl se hur det blir med att starta en grupp här! =) Är ju ett tag tills dess och mycket hinner säkert ändras..

Ja det är många som börjat där, fast det är nog bara en tillfällighet. Jag slutade för att jag fick jobb i Kättilsmåla där jag bor. Jätteskönt att slippa köra till jobbet varje dag..
Annars trivdes jag kanon på Ankaret. Ett mysigt ställe...

Anonym sa...

Vilka fina foton från helgen. Så roligt att se lilla Elsan, hon bara växer och blir charmigare för varje kort. Kram på er!

Anonym sa...

Fina bilder! Hon ser verkligen stor ut nu, i bemärkelsen "vuxen" alltså. Snart traskar hon väl omkring i sina fina skor! :)

Kram