onsdag 17 december 2008

8 månader och träffat tomten!



Hej!
Jag ler helst inte på bild...




Sitta själv kan jag...



Sötast! Finklädd i julklänningen!

I dag blir Elsa 8 månader och det har vi firat med en riktig fest. Varit på mitt jobb och sett teater, dansat runt granen och fått julklapp av tomten. Julfest helt enkelt! Vi fick gå upp tidigt för att hinna i tid så jag fick tom väcka Elsa vid åtta för att hinna med.

Här sitter vi mammalediga fröknar med våra små...

Kalaset började med en teater där vi fick följa med mössen på deras julafton och äventyret i stora huset! Så duktiga små möss som efter teatern gick in i omvandlingsrummet och blev varnliga granen barn igen!


När vi hade dansat runt granen kommer tomten! Han hade med sig en stor säck med julklappar och alla barnen satt som små ljus!


Elsa fick ett stort paket i guld papper! En giraff var det.



Sen var det dags för julmaten. Elsa åt en burk med pasta och kyckling som vanligt och barnen vid vårt bord undrade oroligt om de med skulle få sådan mat... som tur var fanns det annan mat till oss med fler tänder än två! Det var skinka och jansson, köttbullar, prinskorv, ägg och lax, potatis och sill, rödbetssallad och smörgåsar och kex. Mums säger mamma.


En stund i personalrummet blev det med iom att Elsa somnade efter maten och det var lugnast där uppe, mmman fick kaffe och några chokladbitar ur alla de kartonger som stog däruppe! Sen hade en av tröjorna kommit med som har jobbets logga på ryggen. Riktigt fin faktiskt. Efter festen åkte vi till slottsbacken för att handla lite. Kom hem med blommor, lite mat och skuv
När jens kom hem bestämde vi oss för att åka och julhandla. Skulle gjort det på torsdagen hade vi planerat men så tänkte vi att vi lika gärna kunde göra det på en gång så var det gjort. Sagt och gjort, ett par timmar senare var vi hemma med massor av kassar och en vrålhungrig Elsa. Kvällen blev rätt kort, Elsa ville inte sova..varför sova när mamma och pappa är uppe.
Tack för dagens julkort: Mikael och Marie, Lotta med familj, Ida med familj, Sara och Chrille

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin hon är! Stora tjejen..

Kram

Anonym sa...

Grattis på 8-månadersdagen!