söndag 7 december 2008

Vår skatt.



I fredags var vi hos charlotte på mysfika, träffade Truls och jonna, jenny, thilda och wilma och så maja så klart. En mysig eftermiddag som gick fort som vanligt. En del jobb prat blir det ju iom att vi är kollegor men en hel del annat med. Påkvällen röjde vi i köket, jag rensade ut några hyllor med saker vi inte plockat fram sen vi flyttade in och jens ordnade på bänkarna, vi ville ha det lite mindre rörigt.. Blev nöjda när vi var klara och hoppas vi kan hålla det så med, har en viss förmåga att plocka fram saker efter hand så är det fullt rätt som det är ändå.
I går var vi hemma och donade på dagen, skrev adresser till julkorten och lite småfix, spärrar till lådor bla. Vid fem åkte vi på kalas till Björn. Matilda och Alfred firade födelsedagar. En jättetrevlig kväll som varade ända till halv tolv. Elsa sov en timme på deras sängar men höll i ågng resten av kvällen. Jätteduktig!
I dag tog vi sovmorgon, Elsa låg i våra sängar från halv sju och när vi låg där som bäst så flaxade hon till som ofta och fick in sitt finger rakt i mitt öga.. detta har inneburit att ögat är helt irriterat, rött och bultade. Nu i kväll ska vi in till jourläkaren för att få råd om vad jag ska göra med det. Troligen någon salva trodde damen på sjukvårdsupplysningen.

Inga kommentarer: