torsdag 18 december 2008

9660 g tung skatt!


3 månader på bilden.. tagen hos mormor och morfar


Jenny!!
Tusen tusen tack för de fina julklapparna, vi kunde inte hålla oss utan öppnade dem på en gång. Böckerna var en succe, Elsa undersäkte dem på en gång och pjamaserna har vi liknande så de vet vi är toppen! Böckerna var ju kanon, kan du läsa mina tankar att jag måste komma igång och göra lite egen mat till Elsa??

I dag har vi varit på bvc och vägt och mätt Elsa, jag gjorde det själv så längden är jag lite osäker på, hon ville inte ligga ner.. 74 kom jag fram till iallafall och vikten då... 9660. Jag hade gissat på 10 kg jämt och jens på 10.3. Hon var inte så tung som vi trodde. Gosungen! Säger som Elllenovas mamma fast tvärtom, det är inte en liten tjej vi har med så fin!

Själv tog jag blodtrycket och det var bra. 120/ 70 ungefär glömmer det lika fort som jag hör det, värdelös på att komma ihåg siffror. Ska prata med läkaren på måndag morgon. telefontid då vid åtta. Jippi!

Nu måste jag ta tag i städning och bak som är planerna för dagen.

Hur gör man ett gästrum/ arbetsrum (som är i stort behov av renovering och där pengar och ork inte finns till det) mysigt nu vid jul?? Tips mottages! Just nu är det bara ett enda kaos med tvätt, pysselgrejer och gud vet vad överallt, stackars mammorna och papporna som ska sova här i jul, måste ta tag i det!!



Tack för dagens julkort: Emelie, Truls med familj, Sigrid och Hedwig, Charlotte med familj.

4 kommentarer:

snöstjärna sa...

hihi Elsan har kommit i kapp å gått om Jordan. Han var ju sist 75 cm lång och vägde 8930 gram. =))

Anonym sa...

Heja Elsan!
Gustav var senast en godbit på 8140g och 69,5 cm, det var i slutet av november, vi ska dit igen i mitten av januari.

Anonym sa...

Vad roligt att ni tyckte om julklapparna! Tankeläsare vet jag väl inte om jag är (fast det skulle ju vara trevligt *s*), du har ju skrivit lite nu och då att du gör egen mat till Elsan så jag tänkte att det kanske kunde vara en bra inspiration. :)

Kram

Anonym sa...

Vet inte om det kan vara till nån hjälp men boxar är ju alltid bra för att få undan grejer. Jag har t ex massor av IKEA:s "Kassett"-boxar i bokhyllorna, det blir genast lite mindre rörigt om man har några likadana lådor istället för en massa prylar. Kostar inte så hysteriskt mkt heller.