söndag 21 december 2008

Jul jul

I fredags hade vi en mysig förmiddag tillsammans med Jenny, Alicia och Amanda. Amanda visade sina konster på golvet, kryper och sitter så bra. Elsa tittade skeptiskt på henne, tokig hon är som håller på så när man kan ligga still och ha det bra! Hihi Alicia berättade om alla färdigheter och bus Amanda har för sig, Så goa tjejer! Jenny och jag gjorde vårt bästa att hinna prata mellan alla frågor, när ska vi åka hem?? Inte så kul att vara någonstans där det int finns någon jämngammal kompis eller anpassade leksaker men det gick bra ändå. Pepparkakorna var goda!



( Pappan fixar skinka och Elsa leker på filten, Min familj!! )

När våra förmiddagsgäster hade åkt hem blev det lunch för Elsa och mig och sen tog vi det lugnt ett tag, vi väntade hem pappan och sen på kvällen väntade ju storfrämmande!! Vi pyntade och pysslade det sista innan familjen kom vid halv åtta, det lyste många ljus och granen stod så grön och grann i vardagsrummet.






( Glögg i vardagsrummet på fredagskvällen)

En jättemysig kväll blev det med glögg och sen kaffe och skinkmacka lite senare. Elsa var i sitt esse och ville vara med så länge hon bara kunde och det blev ända till halv tolv! Ungen!



( Vad mysigt att ni är här mormor och morfar! )

På lördagen vaknade vi till spöregn.. tråkigt då långpromenaden med skinksmörgås och varm glögg inte blev av. Istället var vi inne och mös, tog en liten promenad och handlade bara när det var upphåll och sen blev det lunch. Lite fix och mys och så hade vi julfika vid tre.. inget Kalle men det gick det med.



Åhh till mig...





Var är Elsa??


Kolla vad jag har fått!!


Så många fina julklappar! Tusen tack mormor, morfar, gammelmormor och min bästaste morbror!!

Vi väntade ut Elsan som vilade under fikan och när hon vaknade så blev det julklappar och inte så lite heller! Elsa blev begravd under sin hög! God Jul Elsa...önskar.. Vi andra fick med jättefina julklappar och vi tackar så jättemycket och hoppas att mamma, pappa och Andreas blev nöjda med sina med.



Lite julmat på kvällen och sen stog magarna i fyra hörn. Kollade på dansbandskampen och Elsa var helt uppslukad av musiken..sötunge. Blev en skön kvällspromenad efter det, Elsa och Jens fick vara hemma men vi andra gick runt kvarteren och kollade in alla fina julbelysningar.

I dag vaknade vi till strålande sol. Elsa har sovit illa och det innebär att alla vi andra med har gjort det iom att hon har pratat och skrikit en del i natt.. Efter frukosten tog vi en promenad i spåret med Elsan så hon fick sova, (kunde eller ville inte ligga ner i sängen då näsan var så täppt ) och vi andra fick komma ut.


Mormor och jag hänger gärna ihop!

En liten förmiddagsfika hann vi också med innan familjen började packa ihop sig för hemfärd. Tiden går alltid så himla snabbt när de är här. Önskar de kunnat stanna minst ett par dagar till! Nu får vi ladda om för att fira jul på nytt på onsdag och torsdag.

Tack för julkorten som kom i fredags: Jenny A med familj, Mikael med familj, Björn med familj

1 kommentar:

Anonym sa...

Wow, det ser riktigt "lovande" ut, snart går hon själv ska du se!